XORIJIY MAMLAKATLARDA ODAM O‘G‘IRLASH UCHUN JINOIY JAVOBGARLIK - Akbaralieva, Muhayyo (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Maqolada Rossiya Federatsiyasi, Germaniya Federativ Respublikasi, Singapur va Xitoy Xalq Respublikasida odam o'g'irlashdagi jinoiy javobgarlik ochib berilgan.