RAQAMLI IQTISODIY HAMKORLIKNI XALQARO TARTIBGA SOLISH - Alijonov, Ayubjon (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
JSTning xizmatlar bo’yicha majburiyatlari raqamli savdo rivojlanishidan oldin bo’lgan, ammo shunga qaramay, raqamli savdo va ma’lumotlar oqimiga tegishli choralarni o’z ichiga oladi, JST a’zolari elektron uzatish bo’yicha bojxona to’lovlariga moratoriy va Elektron tijorat bo’yicha qo’shma bayonot tashabbusi orqali yangi majburiyatlar bo’yicha muzokaralar olib bormoqda.