O‘ZBEK TILSHUNOSLIGIDA IMPLIKATSION BIRLIKLAR TADQIQI - Jonridova, Sanobar (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Ushbu maqolada antroposentrik paradigmaning asosiy xususiyatlari yoritilgan. Shuningdek, uning muhim sohalaridan biri bo‘lgan pragmalingvistikaning tadqiqot birliklarini o‘rganish bilan bog‘liq o‘zbek tilshunosligidagi qarashlar muhokama qilingan.