ЎҚУВ МАШҒУЛОТЛАРИНИ ТАШКИЛ ЭТИШ ВА БОШҚАРИШДА ЗАМОНАВИЙ ТЕХНОЛОГИЯЛАРНИНГ АҲАМИЯТИ - Чинқулова, Гулмеҳра (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Ушбу мақолада замонавий технологиялар асосида ўқув фаолиятини ташкил этиш ва бошқаришга асосий урғу берилган. Замонавий технологиялар таълим муассасаларида таълим самарадорлигини ошириш, мулоқотни яхшилаш, таълим тажрибасини шахсийлаштириш ва маъмурий вазифаларни соддалаштириш воситалари билан таъминлаши бўйича таклифлар ва тавсиялар берилган.