O‘ZBEKISTONLIK SPORTCHILARINING PARAOLIMPIYA MUSOBAQALARIDAGI ISHTIROKI - Normo’minov, Aziz (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Mazkur maqolada O‘zbekistonlik sportchilarining paraolimpiya musobaqalaridagi ishtiroki tarixi tahlil qilingan. Shuningdek, ushbu tadqiqotda sportchilar ishtirok etgan Paralimpiya o'yinlarida sport ko'rsatkichlarining ko'p yillik rivojlanish dinamikasi ochib berilgan.