VOYAGA YETMAGANLAR HUQUQBUZARLIGIGA QARSHI KURASH BO‘YICHA TARGʻIBOTLAR SAMARASI - Turdiboyeva, Gulmira (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Mamlakatimiz ta’lim muassasalarida yoshlar o’rtasida huquqbuzarliklar sodir etilishini oldini olish asosiy vazifalardan biri bo’lib, ma’naviy tarbiyaning asosi hisoblanadi. Mazkur maqolada O‘zbekiston Respublikasida voyaga yetmaganlar huquqbuzarligiga qarshi kurash bo‘yicha targ‘ibotlar samarasi haqida tahliliy ma’lumotlar aks etgan.