SANOAT KORXONALARIDA SOTUV TIZIMINING OLIB BORILISHI, MOHIYATI VA YO’NALISHLARI - Baqoyeva, Dilfuza (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Ushbu maqolada sanoat korxonalarida sotuv tizimining olib borilishi, mohiyati va yo’nalishlari tahlil qilinadi. Sanoat korxonalarining iqtisodiy va boshqa ko’rsatkichlari bilan bog’liq sotuv tizimlari ta’riflanadi. Shunindek, maqolada sotuv tizimlarining tarkibiy qismlari, ularning ahamiyati, va korxonalar uchun ularning ahamiyati haqida so’z boradi.