HOZIRGI ZAMONDA ETIKA VA ESTETIKANI O’QITISHNING AMALIY-IJTIMOIY AHAMIYATI - Aripova, Zulfiyaxon (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Maqolada “Hozirgi zamonda etika va estetikaning dolzarb muammolari” mavzusining nazariy asoslari tadqiq etilgan bo‘lib, ushbu mavzuni o‘qitishda zamonaviy pedagogik texnologiyalardan samarali foydalanish imkoniyatlarini aniqlashga e’tibor qaratilgan, unda mazkur mavzuning mazmun-mohiyati va ahamiyati ochib berilgan.