NEMIS TILIDAN KEYIN INGLIZ TILI O‘RGANISH JARAYONIDA FONETIK INTERFERENSIYANI YUZAGA KELTIRUVCHI OMILLAR - Ismoilova, Shodiyaxon (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Ushbu maqola nemis tili tajribasiga ega talabalarda ingliz tilini uchinchi til sifatida o‘rganish jarayonida yuzaga keluvchi qator interferensiyalar ichida eng muammoli va ko‘plab chalkashliklarga olib keluvchi fonetik interferensiya haqida bo‘lib, bunda uchinchi til o‘rganuvchilarida nemis tili nutq xususiyatlarining ingliz tiliga ko‘chishi sabablari tahlil qilingan va misollar bilan ko‘rsatib berilgan hamda, bunday muammoni yechimi sifatida pedagogning habardorligi va grafo-fonemik mashqlar ko‘rsatib o‘tilgan.