AYLANMA MABLAG'LARNI TAHLIL QILISH METODOLOGIYASI - Kalbayev, Muratbay (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Ushbu maqolada aylanma mablag'larni tahlil qilish metodologiyasi batafsil o'rganiladi. Tadqiqot aylanma mablag'larning mohiyati, ularni boshqarish usullari va samaradorligini baholash mezonlarini tahlil qiladi. Natijalar aylanma mablag'larni samarali boshqarish korxona moliyaviy barqarorligini ta'minlashda muhim ahamiyatga ega ekanligini ko'rsatadi.