ЖАДИД МУТАФАККИРЛАРИ ИЖОДИДА ТАРБИЯГА ОИД ҚАРАШЛАРНИНГ ФАЛСАФИЙ ТАҲЛИЛИ - Нуралиева, Насиба (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Ушбу мақолада жадид намоёндаларини Ватанимиз тараққиётига, миллат маънавияти, унинг тарихи, замонавий турмуш тарзи, урф одат-анъаналари , ҳаётий қадриятларидан холи тарзда эмас, кўхна тарихий қадриятларимизни тиклаш ва ривожлантиришга қўшган хиссаси тўғрисида маълумотлар берилган.