INGLIZ AFORIZMLARINING TARKIBIDA BIR JUMLA HAMDA QO‘SHMA GAPLAR BILAN IFODALANGAN AFORIZMLAR XUSUSIYATLARI - Abulova, Zilola (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Ushbu maqolada ingliz aforizmlarining tarkibida bir jumla hamda qo‘shma gaplar bilan ifodalangan aforizmlar xususiyatlari yoritib beriladi. Bundan tashqari, tadqiqotda Teylor, Ridout, Uayting, Norrik, Kollis, Galperinning nazariy qarashlari hamda tadqiqotchining ilmiy qarashlari o‘zaro muqoyasa ham qilingan.