ИННОВАЦИОН ТАДБИРКОРЛИК ФАОЛИЯТИ ВА УНИНГ ИҚТИСОДИЁТДАГИ ЎРНИ - Самадов, Салохиддин (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Мақолада инновация, инновацион жараёнлар, инновацияон фаолият тушунчаларига батафсил таърифлар берилган. Шунингдек, инновация ҳаёт циклининг асосий босқичлари келтириб ўтилган. Ўзбекистонд ҳамда жахоннинг ривожланган мамлакатларида инновацияларни жорий этиш тажрибалари муҳокама қилинган ва тавсиялар берилган.