ЎЗБЕКИСТОН РЕСПУБЛИКАСИДА МОЛИЯВИЙ ҲИСОБОТНИНГ ХАЛҚАРО СТАНДАРТЛАРИГА ЎТИШ ЗАРУРИЯТИ - Жаббарова, Чарос (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2023)
Мазкур мақолада Ўзбекистон Республикасида молиявий ҳисоботнинг халқаро стандартларига ўтиш зарурияти ва ўзига хос хусусиятлари ёритиб берилган.