TURIZM SOHASIDA EKOLOGIK BILIM VA EKOLOGIK MADANIYATNI YUKSALTIRISH - Muminov, Azizbek (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Ushbu maqolada turizm, ekologik bilim, ekologik ta’lim, atrof-muhitni muhofaza qilish va ekologik muvozanatni ta’minlash, ekologik madaniyatni yuksaltirish, tabiatni muhofaza qilishda jamoatchilikning faolligini oshirishga oid O‘zbekiston Respublikasi farmon va qarorlari, turizm sohasida ekologik bilim va madaniyatni yuksaltirish bo‘yicha taklif va tavsiyalar berilgan.