TERRORIZMNING KELIB CHIQISH SABAB VA OMILLARI - Yakubov, Xushnudbek (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Maqolada terrorizmning kelib chiqish sabab va omillari, ushbu sabab va sharoitlarni bartaraf etish bo‘yicha ijtimoiy-iqtisodiy, siyosiy, huquqiy, ma’naviy va tashkiliy sohalarda kompleks umumijtimoiy va maxsus kriminologik tadbirlar, terrorizmning ba’zi psixologik jihatlari, individual va ijtimoiy-psixologik yondashuv va qarashlarning asosiy jihatlari tahlil qilingan.