ОLIY TА’LIMDА IJTIMОIY-GUMАNITАR FАNLАRNI O‘QITISHGА KRЕАTIV YONDАSHUVNING ZАRURАTI - Jumaniyozova, Muhayyo (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Ushbu maqolada oliy ta’lim tizimida ijtimoiy-gumanitar fanlarni o‘qitishning o‘ziga xos xususiyatlari, ijtimoiy-gumanitar fanlar pedagogik funksiyasilari va dolzarb muammolari hamda ularni hal etishga kreativ yondashuvning zarurati haqida so‘z yuritiladi.