КОРРУПЦИЯВИЙ ЖИНОЯТЛАР ОБЪЕКТИ ҲАҚИДА АЙРИМ МУЛОҲАЗАЛАР - Одилов, Муҳаммадрашодхон (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Мақолада коррупция, коррупциявий ҳуқуқбузарлик, коррупциявий жиноятлар объекти тушунчалари илмий жиҳатдан таҳлил қилинган, коррупциявий ҳуқуқбузарликларнинг объекти сифатида қўриқланадиган ижтимоий муносабатлар, манфаатлар, омиллар кўриб чиқилган, шунингдек коррупциявий ҳуқуқбузарликларнинг турли жабҳаларда содир этилишига оид, умумий ва бевосита объектлар турларига оид илмий хулосалар ва қарашлар таҳлил қилинган.