МЕҲНАТ ОРГАНЛАРИДА КОРРУПЦИЯГА ОИД ҲУҚУҚБУЗАРЛИКЛАРНИ БАРТАРАФ ҚИЛИШ БЎЙИЧА НОРМАТИВ-ҲУҚУҚИЙ ҲУЖЖАТЛАР ТАҲЛИЛИ - Ҳасанов , Муҳриддин (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Бугунги кунда давлат органларида содир қилинадиган коррупциявий ҳолатларни бартараф этиш ҳар доимгидан ҳам долзарб аҳамият касб этмоқда. Улар орасида меҳнат органларида содир қилинадиган коррупциявий ҳуқуқбузарликлар ўзига хос ўринга эга бўлиб, бугунги кунда ушбу тизимда содир қилинадиган коррупция ҳолатларини бартараф этиш масалалари мақолада ёритиб берилган. Бунда айниқса, меҳнат органларида коррупциявий ҳолатларни бартараф қилишда соҳага оид норматив-ҳуқуқий ҳужжатлар асосида мавзуни ёритиб бериш мақсад қилинган.