KAMBAG‘ALLIKKA QARSHI KURASHISHNING OMILLARI - Хоlmirzаyеv, Аbdulхаmid (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Maqolada kambag‘allik tushunchasi, milliy iqtisodiyotda kambag‘al aholi qatlami qisqartirishning ta’lim, sog‘liqni saqlash, ijtimoiy himoya, tadbirkorlik va iqtisodiy rivojlanish kabi muhim yo‘nalishlar bo‘uicha taklif hamda tavsiualar berilgan.