MAISHIY XIZMAT KO‘RSATISH SOHASINI RIVOJLANISHI VA KAMBAG‘ALLIKNI QISQARTIRISHGA TA’SIR ETUVCHI OMILLAR TAHLILI - Rajabov, Navruzbek (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Maqolada kambag‘allikni mazmun mohiyati, maishiy xizmat ko‘rsatish sohasini rivojlanishi va kambag‘allikni qisqartirishga ta’sir etuvchi endogen va ekzogen omillar tizimli tahlil etilgan va tegishli xulosalar asosida takliflar berilgan.