TURIZM XIZMATLARI SIFATINI BAHOLASHNING USULLARI VA ULARNING TAHLILI - Pardayev, Rasulbek (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Ushbu maqolada turizm xizmatlari sifatini baholashning usullari tahlil etilgan hamda ular borasida taklif va tavsiyalar ishlab chiqilgan .