CHAKANA SAVDO KORXONALARIDA XIZMATLAR KOʻRSATISHNING XUSUSIYATLARI - Ibragimova, Nilufar (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Ushbu maqolada chakana savdo korxonalari xizmatlari kategoriyasini aniqlashtirish, xizmat sifatini baholashda foydalaniladigan ilmiy tadqiqotlarni takomillashtirish, chakana savdo xizmatlari sifatini baholash bo‘yicha nazariy jihatdan yoritib berilgan.