INNOVATSION IQTISODIYOT SHAROITIDA KICHIK BIZNES SUBYEKTLARINI MOLIYAVIY JIHATDAN QO‘LLAB-QUVVATLASH TAHLILI - Maxmudov, Jasurbek (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Ushbu maqolada kichik biznes subyektlarini moliyaviy jihatdan qo‘llab-quvvatlash bo‘yicha mamlakatizda olib borilayotga iqtisodiy islohatlatlar tahlil qilingan bo‘lib, Samarqand viloyatida kichik biznes subyeklariga ajratilgan mablag‘lar holati tahliliy jihatdan yoritib berilgan.