TA’LIM XIZMATLARI BOZORIDA OLIY TA’LIM MUASSASALARI RAQOBATBARDOSHLIGINI OSHIRISHNING AHAMIYATI - Ravshanov, Nodirjon (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Ushbu maqolada oliy ta’lim tizimi rivojlanishining ijtimoiy va iqtisodiy samaradorligini oshirish, ta’lim xizmatlari bozorining konyunkturasi oʻzgarishi, Oʻzbekiston Respublikasida roʻy berayotgan ijobiy oʻzgarishlar va amalga oshirilayotgan ijtimoiy-iqtisodiy islohotlar jamiyatni qayta qurish va kelgusida barqaror rivojlantirish imkonini beruvchi oliy ta’lim tizimini yaratishni zarurati tadqiq qilingan.