YOSH AVLOD KAMOLOTI VA KELAJAGINI MUSTAXKAMLASHDA INSONIYLIK VA VATANPARVARLIK TAMOYILLARINING O'RNI MASALASI HAQIDA - Yuldashev, Farrux (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Maqolada insonparvarlik, vatanparvarlik, bag‘rikenglik g‘oyalarining jamiyatimizning yetakchi kuchi bo‘lgan yoshlarning odob-axloqi, madaniyati, insonparvarlik fazilatlarini rivojlantirishdagi o‘rni va o‘rni ko‘rib chiqiladi. Olim va mutafakkirlar ilmiy merosidan yoshlar hayotida keng foydalanish yuzasidan fikr-mulohazalar bildirilmoqda.