ДАВЛАТ ФУҚАРОЛИК ХИЗМАТИ ҲУҚУҚИЙ АСОСЛАРИНИ ТАКОМИЛЛАШТИРИШ МАСАЛАЛАРИ - Хайитов, Хушвақт (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2020)
Мақолада давлат хизмати мазмуни, унинг назарий-ҳуқуқий асослари, давлат фуқаролик хизмати принциплари, давлат фуқаролик хизматида қонунийликни таъминлаш ва коррупцияга қарши курашни такомиллаштириш масалалари таҳлил этилган. Шунингдек, давлат фуқаролик хизматига оид қонунчилик ҳужжатларни такомиллаштиришга қаратилган таклифлар ишлаб чиқилган.