MILLIY IQTISODIYOT RIVOJLANISHINING SHARTI SIFATIDA TA’LIM, FAN VA BIZNESNING O‘ZARO ALOQALARI MAZMUNI - Xoliqov, Nasriddin (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Ushbu maqolada milliy iqtisodiyot rivojlanishining sharti sifatida ta’lim, fan va biznesning o‘zaro aloqalari, integratsiyalashgan ilmiy-ta’lim berish jamoalarining shakllantirilishi shuningdek, mintaqalararo muammolarni hali qilishga, ilmtalab mahsulotlarni yaratishga ko‘maklashda fanni va ilmni rivojlantirishning ahamiyati haqida mulohazalar yuritilgan.