MAMLAKAT IQTISODIYOTIGA XORIJIY INVESTITSIYALARNI JALB ETISHDA INVESTITSION SIYOSATNING AHAMIYATI - Palvaniyazov , Anvar (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Ushbu maqolada mamlakat iqtisodiyotiga xorijiy investitsiyalarni jalb etishda investitsion siyosatning ahamiyati tahlil qilingan. Mamlakat iqtisodiyotiga xorijiy investitsiyalarni jalb etishda investitsion siyosatini shakllantirishda investorlar Kengashi faoliyati, asosiy kapitalga investitsiyalar surʼatlari oʻrganilgan.