JАMIYAT BАRQАRORLIGINI TАʼMINLАSHDА MАʼNАVIY VА GʻOYAVIY MEXАNIZMLАR - Primov, Baxriddin (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Ushbu maqolamizda dunyoda kechayotgan jarayonlari bilan bogʻliq hodisalar eng avvalo texnologik taraqqiyotning va unga taʼsir etuvchi turli gʻoyaviy va mafkuraviy qarashlarning koʻlami oshib borayotgani bu esa milliy qadriyatlarga sezdirmagandek oʻz kuchini koʻrsatayotgani tafakkuri o’y-gʻoyasi davlat hamda jamiyat sha’nini oʻylaydigan hech bir shaxsni befarq qoldirmaydi. Ana shunday, kuchli taʼsiri vositasiga ega bayonlarni yoritib berishni muhim vazifamiz deb hisoblaymiz.