MILLIY UYG‘ONISH DAVRI QO‘QON ADABIY MUHITIDAGI AYRIM TURKUM SHE’RLARNING JANRIY XUSUSIYATLARI - Sayfiddinova, Gulnoza (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Mazkur maqolada milliy uygʻonish davri Qoʻqon adabiy muhitida yaratilgan ayrim turkum sheʼrlarning janriy xususiyatlari haqida fikr yuritilgan. XIX asrning ikkinchi yarmi XX asr boshlarida ijod qilgan shoirlarning turkum sheʼrlari tahlilga tortilgan. Adabiy muhitda yozilgan sheʼrlarning janriy xususiyati haqida mulohazalar bildirilgan.