SAID AHMAD HAJVIYALARIDA YUKLAMALARNING AHAMIYATI - Maxmudova, Farangiz (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Ushbu maqolada hajviy asarlar matni tarkibida ishtirok etgan har bir yuklamaning oʻziga xos maʼno vazifasi, oʻrni va ahamiyati mavjudligi haqida aytilgan. Hajviy asarlar matnida qoʻllangan yuklamalar Said Ahmadning tildan mohirona foydalana olish mahoratidan darak berish bilan birga maʼlum bir nutqiy faoliyat jarayonida lisoniy imkoniyatlarning voqelanishiga xizmat qiluvchi vosita va omillarni ham belgilash, baholash imkonini beradi.