UZLUKSIZ KASBIY RIVOJLANTIRISH JARAYONIDA OʻQITUVCHILARDA INNOVATSION KOMPETENSIYANI SHAKLLANTIRISH STRATEGIYASI - Pulatova, Muhabbat (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Oʻqituvchining innovatsion faoliyatga tayyorgarlik mazmunini shakllantirishda oʻqituvchining oʻqitadigan faniga doir bilimlari kasbiy faoliyatida vujudga keladigan vaziyatlar, toʻplangan tajribalari tahlili, kasbiy rivojlanishga nisbatan subyektiv munosabati, didaktik qobiliyatlarini takomillashtirish usul va vositalari yoritilgan.