FARG‘ONA VILOYATI SANOAT KORXONALARINING MODDIY-TEXNIK HOLATI VA ULARNING SANOAT ISHCHILARINING MEHNAT MUHOFAZASIDAGI AHAMIYATI HAQIDA AYRIM FIKR MULOHAZALAR (Farg‘ona viloyatida 1950-1970-yillarda chop etilgan vaqtli matbuot nashrlarida eʼlon qilingan ma - Turg‘unov, Sherzod (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Ushbu maqolada o‘tgan asrning 1950-1970-yillarida Farg‘ona viloyatida faoliyat olib borgan sanoat korxonalarining moddiy texnik holati va bu sohadagi o‘zgarishlar haqida va shuningdek ishchilar va xizmatchilar, muhandis va texnik xodimlarning mehnat muhofazasini taʼminlashda sanoat korxonalarining moddiy-texnik holatidagi o‘zgarishlarning ahamiyati haqida maʼlumotlar taqdim etilgan.