САНОАТ КОРХОНАЛАРИДА КЛАСТЕРЛАРНИНГ АҲАМИЯТИ - Хўжанова, Гулшода (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2023)
Мақолада саноат корхоналарининг иқтисодиётда тутган ўрни, улардан фойдаланиш самарадорлигини ошириш, кластерларни ташкил этиш, такомиллаштириш билан боғлиқ масалалар ифода этилган. Тадқиқот жараёнида саноат кластерларининг дастлабки шаклланиш босқичлари бўйича назарий ва амалий маълумотлар келтирилган.