SURXONDARYO VILOYATINING MAMLAKATIMIZ TURIZM SOHASINI RIVOJLANTIRISHDAGI O‘RNI VA ASOSIY RIVOJLANISH TENDENSIYALARINING TAHLILI - Alimardonova , Zebuniso (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2023)
Ushbu maqola Surxondaryo viloyatida turizm sohasini rivojlantirishda uning geografik joylashuvi, turizm resurslarining turizm sohasini rivojlantirishdagi roli, respondentlar o‘rtasida 2022 yilda o‘tkazilgan so‘rovnoma tahliliga bag‘ishlangan.