MAKTABGACHA TAʼLIMGA XORIJ TAJRIBASINI QOʻLLASH BOʻYICHA MAVJUD TAʼLIM TALABLARINING TASNIFI YUZASIDAN TAHLILLAR - Aliyeva, Iroda (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Mazkur maqolada xorij tajribasini maktabgacha taʼlim tizimida qoʻllashga boʻlgan hozirgi kun talabi, uning respublikamiz qonunchiligida keltirilgan ustuvor yoʻnalishlari ochib berilgan. Shuningdek, yetakchi xorijiy tajribalarni qoʻllash orqali erishiladigan samarali va yuqori natijalar tahlil qilingan