ИНВЕСТИЦИЯ САЛОҲИЯТИНИ МИНТАҚА ИҚТИСОДИЁТИГА ТАЪСИРИНИ ЭКОНОМЕТРИК БАҲОЛАШ АСОСЛАРИ - Ибадуллаев, Дилшад (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2025)
Ушбу мақолада Инвестиция салоҳиятини минтақа иқтисодиётига таъсирини эконометрик баҳолаш асослари таҳлил қилинган.