YUSUF QORABOG'IY SHAXSIYATI VA FALSAFIY-ILMIY MEROSI - Davronov, Otabek (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2025)
Mazkur maqola jamoatchilikka uncha tanish bo’lmagan o’z davrining mashhur mutafakkiri, faqih, tilshunos, tassavufshunos alloma, shoir Yusuf Qorabog’iy shaxsiyatiga va uning ilmiy falsafiy me’rosi tahliliga qaratilgan.