MARGINALLASHUV TUSHUNCHASINING IJTIMOIY-FALSAFIY TAHLILI - Akramov, G‘iyosiddin (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2025)
Mazkur maqola asosan marginallashuv tushunchasining mazmun mohiyati, ijtimoiy-falsafiy hodisa ekanligi, marginallashuv fenomenining jamiyatga ko‘rsatayotgan ta’siri, uni keltirib chiqaruvchi omillar, falsafaning ushbu tushunchaning yoritilishidagi ahamiyatiga qaratilgan.