DINIY BAG‘RIKENGLIKNING YOSHLAR IJTIMOIY, MAʼNAVIY QIYOFASI SHAKLLANISHIDAGI IJTIMOIY POTENSIALI - Ahmedova, Dilrabo (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2025)
Ushbu maqolada yoshlar ma’naviy qiyofasi, uni shakllantirishda diniy bag‘rikenglikning ijtimoiy potensiali, shuningdek, yoshlarning ma’naviy fazilatlari shakllanishida konfessiyalararo totuvlikning o‘rni haqida ham fikrlar keltirilgan.