GLOBOL TA’LIM MUHITIDA TALABALARNING MULOQOT MADANIYATINI INTEGRATIV YONDASHUV ASOSIDA RIVOJLANTIRISH TIZIMI - Usmonova, Mohizoda (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2025)
Mazkur maqolada globol ta’lim muhitida talabalarning muloqot madaniyatini integrativ yondashuv asosida rivojlantirishning pedagogik shart-sharoitlari hususida ayrim fikr-mulohazalar bayon etilgan. Shuningdek maqolada, integrative yondashuvning muloqot madaniyatini yuksaltirishdagi o’rni, talabalarning muloqot kompetentligini integrative yondashuv asosida rivojlantirishdagi fanlar tizimi hususida ham fikr mulohazalar bayon etilgan.