OʻZBЕKISTONDA FUQAROLIK POZITSIYASI SHAKLLANISHIGA TAʼSIR KOʻRSATUVCHI IJTIMOIY OMILLARNING FALSAFIY TAHLILI - Sulaymonov, Maxmudjon (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2025)
Ushbu ilmiy maqola Oʻzbekistonda fuqarolik pozitsiyasi shakllanishiga taʼsir koʻrsatuvchi ijtimoiy omillar va ushbu omillarning kelib chiqish sabablari, hozirgi vaqtda jamiyatning rivojlanishi uchun yoshlarimiz sogʻlom fikrlash zarurligi va shaxsiy jonbozlik koʻrsatish masalalari ochib berilgan.