MUSTAQILLIK YILLARIDA XORAZM VILOYATIDA TURIZM SOHASI UCHUN KADRLAR TAYYORLASH MASALASI - Tojiev, Alisher (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2025)
Ushbu maqola Xorazm viloyatida turizm sohasi uchun kadrlar tayyorlash masalasiga bagʻishlangan. Maqolada Xorazmning turistik salohiyatidan samarali foydalanish uchun zarur boʻlgan mutaxassislar tayyorlash yoʻllari va usullari, shuningdek, bu jarayonda duch keladigan muammolar va ularning yechimlari tahlil qilinadi.