XIZMATLAR SOHASIDA BOSHQARUVNING YETAKCHILIK KONSEPSIYALARIDAN FOYDALANISH - Kazakov, Olim (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2025)
Iqtisodiyot rivojlanishida xizmatlar sohasi katta ahamiyatga ega. Xizmat koʻrsatish sohasining rivojlanishini taʼminlash uchun uning korxonalaridagi rahbarlarning yetakchilik salohiyatidan toʻlaroq foydalanish zarur. Maqolada yetakchilik boʻyicha zamonaviy konsepsiyalarni qoʻllash masalalari oʻrganilgan.