DAVLAT BUDJET DAROMADLARI TUSHUMI VA UNI TAKOMILLASHTIRISH MASALALARI - Xaydarova, Durdona; To‘xtayeva, Moxinur (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2025)
Mazkur maqolada davlat budjet daromadlari hisobi va hisobotini tashkil etishning nazariy jihatlari tahlil qilingan. Davlat budjet daromadlarining manbalari va shakllanishi koʻrsatilib, 2023-yil davlat budjeti va 2024-yil davlat budjeti prognozi tahlil qilinib soliqli va soliqsiz tushumlar oʻrganilib chiqildi.