INSON KAMOLOTI: ISLOMIY QADRIYATLAR VA ULARNING IJTIMOIY HAYOTGA TAʼSIRI - Ulugʻov, Jasur (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2025)
Maqolada inson kamolotida Islom dinining tutgan oʻrni xususida soʻz yuritilgan. Islom qadriyatlarining umuminsoniy va milliy axloq-odobni rivojlanishidagi ahamiyati hamda vazifalari tahlil qilingan boʻlib, ushbu qadriyatlarni yosh avlod tarbiyasi va taʼlim jarayoniga tatbiq etish taklif qilingan.