BOSHQARUVCHILIK FAOLIYATI SHARQ MUTAFAKKIRLARI QARASHLARI MISOLIDA - Qodiraliyev, Abror (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2025)
Ushbu maqolada sharq mutafakkirlari qarashlarida boshqaruvchilik faoliyatiga oid qarashlari bayon etiladi va tahlil etiladi. Shuningdek bugungi kun Pedagog xodimlaridan boshqaruv ilmini egallashda tarixga nazar tashlashlari va Buyuk allomalarimiz hamda mutafakkirlarimiz qarashlariga murojaat qilish zarurligi borasida fikr yuritilgan.