MUHAMMAD ALINING “ULUGʻ SALTANAT” ASARIDA AMIR TEMUR OBRAZINING DINIY QARASHLARI - Sayidova, Shaxrizoda (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2025)
Ushbu maqolada Muhammad Alining “Ulugʻ Saltanat” asarida Amir Temur obrazining tarixiy shaxs va davlat arbobi sifatida diniy qarashlari tahlil qilinib, uning oʻz siyosiy faoliyatida islom dini qoidalarini asosiy tamoyil sifatida qoʻllaganligiga asardan bir nechta misollar orqali talqin qilingan.