TIJORAT HUJJATLARI TILIDA TERMINOLOGIK LEKSIKA - Hatamova, Kamola (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2025)
Ushbu maqolada tijorat hujjatlari tilining terminologik leksikasi oʻrganilgan bugungi globallashuv jarayoni barcha sohalar hamda fan texnika jarayonlariga taʼsiri namoyon boʻlayotgan bir qatorda bu jarayon tijorat hujjatlari tilining terminologik leksikasiga ham taʼsir etmay qolgani yoʻq. Maqolada bugungi isteʼmolda qoʻllanilayotgan terminologik leksikaning aynan tijorat hujjatlari tilidagi oʻrni tahlil ostiga olingan.